Снимка TrafficNews.bgСтудентката, която е в основата на убийството на доцент Стефан

...
Снимка TrafficNews.bgСтудентката, която е в основата на убийството на доцент Стефан
Коментари Харесай

Студентката, заради която бе убит доцентът, хвърлила оръжието край Марица

Снимка TrafficNews.bg

Студентката, която е в основата на убийството на доцент Стефан Нейков и чийто брачен партньор е нанесъл съдбовните удари, е признала всичко в полицията. След като половинката й лишил живота на преподавателя, тя отнесла оръжието и го захвърлила на брега на река Марица. В унисон с подробния роман за убийството, униформените са разкрили бухалката навръх посоченото от нея място, заяви TrafficNews.bg.

Мъжът й ще остане 72 часа в ареста, след което държавното обвиняване ще реши каква мярка за неотклонение ще му бъде поискана. В същото време студентката е освободена, защото е била арестувана единствено като очевидец.

Жертвата – доцент Нейков, имал връзка с 32-годишната жена, която била студентка във ВУЗ-а. Тя се записала да учи още през 2005 година, само че по разнообразни аргументи неведнъж прекъсвала и не успявала да приключи висшето си обучение. 

Нейков заречен да й помогне да се дипломира, само че в подмяна на това изискал някои услуги. Според обвиняването доцентът е изискал и пари, с цел да помогне. Докъде тъкмо са стигнали връзките сред двамата, е обект на следствието, което сега продължава. 

Съпругът на " безконечната " студентка обаче схванал за случилото се и буен. С помощта на жена си той най-вероятно е решил да заложи капан на преподавателя и да му даде урок. Тя го поканила на среща отвън града, покрай Спортната зала до Оризари. Той отишъл, само че минути по-късно на мястото дошъл и брачният партньор, въоръжен с бухалка. Нахвърлил се върху него и безусловно го смлял от пердах. След това го натоварили на колата и го откарали до Военна болница, където бил паркиран автомобилът на Нейков - " Фолксваген ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР